De 3 Musketerer

Ny stjerner på plakaten

Søs og Kirsten skruer op for komikken i De 3 Musketerer

Kirsten Lehfeldt og Søs Egelind overtager rollen som musketérkaptajn Treville, når den festlige rockmusical tager på danmarksturné.

I december måtte Ole Thestrup desværre trække sig fra De 3 Musketerer på Østre Gasværk pga. sygdom. Ole er ikke nem at erstatte, og derfor har det været nødvendigt at finde ikke bare én, men to stjernenavne til at overtage rollen som Treville i den hæsblæsende 80’er-hit-musical.

Når forestillingen 14. februar drager på danmarksturné, bliver det således med det succesfulde makkerpar, Søs Egelind og Kirsten Lehfeldt, i rollen som den lædervestklædte og rævehalepyntede musketérkaptajn/rockmanager, Treville. De to komikere deler forestillingerne på turnéen mellem sig.

At det er lykkedes at engagere denne stjerneduo til turnéen glæder ikke mindst instruktør Frede Gulbrandsen: ”Hvem kunne være bedre til at styre denne musikalske festforestilling end Søs og Kirsten? De to garvede skuespillere vil på skift udfylde rollen som Treville med masser af rock’n’roll-attitude, knivskarp komik og hårdtpumpet testosteron”.

Den nye musicaludgave af det klassiske fægtedrama byder udover Søs og Kirsten på et veloplagt skuespillerensemble og et powerfuldt backingband, der fyrer op under en kavalkade af iørefaldende 80’er-hits fra bl.a. Kiss, Eurythmics, Cindy Lauper, Twisted Sister, Peter Gabriel og Madonna.

Der venter således Danmarks store koncert- og kulturhuse en festlig musicaloplevelse med masser af grin, romantik og musikalsk nostalgi, når De 3 Musketerer starter tourbussen og kører landet rundt!

Om handlingen
Med guitaren på ryggen forlader vores unge helt, D’Artagnan, sin fødeby i provinsen og tager til Paris for at udleve sine rock’n’roll-drømme. Her møder han kongens musketerer, Athos, Porthos og Aramis, der fægter sig gennem nattelivet med puddelhår, lange støvler og meget stramme læderbukser. Snart hvirvles D’Artagnan ind i royale magtkampe, internationale spionaffærer – og en hed romance med den smukke Caroline, der har en udpræget lighed med sexede Kylie Minogue.

De 3 Musketerer spiller frem til 1. februar på Østre Gasværk i København.
Fra 14. februar til 12. marts er forestillingen på turné.

Kirsten Lehfeldt spiller rollen som Treville i:
Arena Nord i Frederikshavn (25/2), Aalborg Kongres og Kultur Center (1/3), Musikhuset Aarhus (7.-8/3) og Musikteatret i Albertslund (12/3).

Søs Egelind spiller rollen som Treville i:
Værket i Randers (14/2), Musikteatret i Holstebro (19.-21/2), Tinghallen i Viborg (22/2), KulturCenter Limfjord i Skive (24/2), MCH Herning Kongrescenter (26/2), Forum Horsens (27.-28/2), Vejle Musikteater (3.-4/3), Alsion i Sønderborg (5/3) og Musikhuset i Esbjerg (10.-11/3).

Pressefotos af Søs og Kirsten kan hentes her (fotograf Naya Buch):

Thrane.nu